Technical advisory

Services | tenant-representation | Technical advisory

Technical advisory

Når din bedrift flytter til nye lokaler, enten til et eksisterende bygg eller et nybygg, er det ofte mange tekniske valg og beslutninger som må tas. Det kan ofte være både vanskelig og tidkrevende å ta stilling til disse valgene, og det tar fokus bort fra den daglige driften.

Våre byggtekniske rådgivere står ved din side i møte med profesjonelle motparter for å sikre at du får levert det som er avtalt til rett tid uten unødvendige ekstrakostnader. Vi sørger for en tett oppfølging av byggeprosessen, hjelper deg med gode valg og kontrollerer at det som bygges er i henhold til forventninger og den avtalte kravspesifikasjonen. Vi vil også være til stede ved overtakelse og utarbeider en overtakelsesprotokoll som dokumenterer eventuelle avvik.

En del av flytteprosessen er også tilbakelevering av de gamle lokalene. Gårdeiere vil normalt søke å få dekket så mye som mulig av oppussingskostnadene fra eksisterende leietaker – uavhengig av fremtidige planer for lokalene. Våre spesialister har lang erfaring i slike prosesser og støtter din bedrift i forhandlingene for å redusere ekstrakostnadene.

Kontakt oss for mer informasjon

Våre rådgivere

Våre rådgivere